Permanent uppehållstillstånd för Ivan och hans familj

Hammarby Bandy och Ivan Lebedev har under en lång tid jobbat hårt för att Ivan, Ivans fru och deras två barn ska få stanna i Sverige. Nu har hela familjen fått permanent uppehållstillstånd.

Processen har varit både utdragen och snårig, och har bland annat förhindrat möjligheterna för Ivan att ha andra inkomister utöver bandyn. Något som ytterligare blivit en stressbörda är det faktum att familjen Lebedev är rotade i Sverige sedan många år – båda barnen är till exempel födda här.

Så, efter ett omfattande arbete som sträckt sig över flera år så är vi i hamn och Ivan Lebedev och hela familjen har permanent uppehållstillstånd. Ett skönt ögonblick för Hammarby Bandy och Lebedev-familjen, som nu är rotade på riktigt i Stockholm och Söderort. Vi tackar för den hjälp vi fått från vår handläggare på Migrationsverket.

Forza Bajen!

Ytterligare en rolig sak: Felix Nyman deltog inte i gårdagens match mot Motala, utan var på BB där han under kvällen blev pappa till en dotter. Vi välkomnar en ny bajare till världen och säger grattis till Felix och flickvän!