På tisdag sätter vi nya arenans publikrekord!

I slutet av augusti 2020 stod äntligen Gubbängens skridsko- och bandyhall klar. Men på två år har arenans läktarkapacitet inte varit i närheten av att fyllas upp. Det ska vi ändra på nu, när Hammarby Bandy lirar elitserien.

Vi tror att det blir en riktig bandyfest på tisdag, och med det sätts ett nytt publikrekord i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Kapaciteten är 2000 personer, och om vi tillsammans sprider ordet blir det en baggis.

För att underlätta för alla besökare kommer Hammarby Bandy i samarbete med Bajen Fans att erbjuda en gratis buss mellan Gubbängens tunnelbana och arenan. Bussens första avgång är 17.00 och fortsätter sedan att rulla med 20 minuters intervaller hela vägen till matchstart. På och kring bussen finns representanter från Bajen Fans som bl.a kommer bjuda på något gott att dricka. Bussen tar ca 100 personer så.

KÖP BILJETT HÄR!

Vi kommer från kl 17.00 att ha en säsongskortsbar öppen med mat- och dryck. Ytterligare information kring det här kommer inom kort.

Det förmodade publikrekordet som just nu gäller i ”Gubbis” var i förra säsongen när Tellus P17 vann SM-guld (med god Hammarbyprägel – läs om det här). Då var ungefär 600 personer på läktaren.

Köp biljetter till hemmapremiären här! Dom kommer gå åt, så vänta inte för länge.

Och du! Bli medlem i Bajen Fans också – Bajen Fans är en ovärderlig tillgång för Hammarby IF – Sveriges största oberoende supporterförening.

Bilder från invigningen 24 augusti 2020:

Vill ni kontakta oss angående evenemanget? Gör det på 070 966 1889 eller marknad@hammarbybandy.se