Olle Öijer fortsätter i Hammarby Bandy

Nytt kontrakt med Hammarby signerat, hur känns det?

Det känns fantastiskt bra att jag ska få fortsätta representera min moderklubb. Jag känner redan en stor revanschlust från förra säsongen, och den tror jag att jag delar med alla i laget, säger försvararen, som är född och uppvuxen bara ett stenkast från Zinken.

Du var utlånad och spelade allsvensk bandy med Tellus stora delar av förra säsongen, hur var det?

Det var bra för min utveckling, jag fick en hel del speltid. Jag tycker att samarbetet mellan klubbarna funkade jättebra, jag fick ett stort förtroende och känner ett stort förtroende för Tellus. Sen har mitt mål såklart varit att spela i klubben jag har kontrakt med men det har varit en lösning som gynnat alla.

Hur taggad är du på kommande säsonger, då?

Jag är riktigt taggad på att träna ännu hårdare och bli ännu bättre. Jag kommer fortsätta kämpa och man får helt enkelt ge sig fan på att ta en plats i laget. Som jag nämnde tidigare så känner jag en stor revanschlust, både med mina personliga prestationer men också för hela föreningen och klubben, det känns som att vi har bra saker på gång och att vi vill ta steg framåt. Så det driver mig som person, jag trivs jättebra här och ser fram emot att få fortsätta vara del av det, avslutar Olle Öijer, som nu förbereder sig för sin tredje säsong i a-laget.

#23 Olle Öijer (född 1999-10-25) har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25. Olle värvades hem från Rättvik inför säsongen 21/22, totalt har han gjort tolv säsonger i Hammarby Bandy.

/Gustav Wall