Nytt kontrakt med Kasper Milerud

Nytt kontrakt signerat, hur känns det och hur gick tankarna innan du bestämde dig för att skriva på?

Det känns jätteskönt att ha det klart nu. Hammarby är min moderklubb och klubben jag älskar, det är här jag hör hemma och det är här jag ska spela. Jag trivs bra med allt här, lagkamraterna, alla människor i och kring föreningen och inte minst supportrarna.

–Tankarna har väl egentligen bara varit på nästa säsong, jag har tränat hårt på egen hand under tiden vi har förhandlat så jag kommer väl förberedd. Har tränat ihop med laget i två veckor nu och det känns väldigt skönt att vara tillbaka. Tycker att det känns kanon med Jocke (Joakim Carlsson) som kör fysdelen den här våren också, så nu ska vi se till att komma till nästa säsong och vara ännu starkare, säger mittfältaren.

Många säger att säsongen 2022/23 var ett steg i rätt riktning, vad säger du om det?

Jag håller med. Vi gjorde många saker väldigt bra, men sen blev det med en eftersmak som var lite bitter. Det kändes som att vi hade någonting större på gång än att vi skulle åka ut redan i åttondelsfinalen. Men man lär sig av sina misstag och nu riktar vi blickarna mot en ny säsong, vilket känns sjukt kul och motiverande, avslutar Kasper Milerud, som nu gör sig redo för sin tionde säsong i Hammarby Bandys a-lag.

Den 27-årige (född 1995-09-09) mittfältaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

/Gustav Wall