Nytt kapitel i livet för kapten David Brodén som väljer att sluta

#20 David Brodén har fattat beslutet om att avsluta sin elitbandykarriär. David har spelat inte mindre än 8 säsonger i Hammarby Bandy (i två omgångar) och senaste säsongen som lagkapten.

David framför följande hälsning:
Allting har sin tid och jag har kommit fram till att jag vill spendera mer tid med min familj. Därför har jag gjort min sista säsong.
Jag är väldigt stolt över min bandykarriär. Jag har lyckats vinna och nått stora framgångar. Men det största för mig är inte dom ädlaste medaljerna utan att jag fått representera klubben i mitt hjärta under så många år och dessutom fått leda ut mitt kära Hammarby som kapten på Zinkensdamm inför alla Bajare som alltid finns där och stöttar oss.
Jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar där ute, jag har gett allt för märket på bröstet och alltid känt att jag fått så mycket tillbaka. För mig är och förblir Zinkensdamm en magisk plats som jag alltid kommer ha nära mitt hjärta och återvända till. Jag vill givetvis också tacka alla spelare och ledare som jag kämpat tillsammans med under åren. Jag har haft jävligt kul och trivts otroligt bra i Bajen och fått många vänner som jag kommer ha med mig resten av livet”

 
Foto: Romus Ramström                                                               Foto: Henric Wauge
”Vi beklagar att David väljer att nu avsluta en lång karriär, med många år i Hammarby Bandy. Samtidigt har vi stor förståelse och respekt för det beslut som han i samråd med sin familj har kommit fram till. David har alltid uppträtt professionellt och är en mycket omtyckt och respekterad person och lagkamrat, där han bar kaptensbindeln under förra säsongen. Vår förhoppning är att David även fortsättningsvis är med oss i föreningens verksamhet på olika sätt och som passar med familjepusslet. Ett stort tack för dina mycket värdefulla insatser för världens finaste förening”, säger ordförande Jan Henriksson .

 Vi riktar ett varmt tack till David för den här tiden i Hammarby och ser fram emot att inom kort få möjlighet att ta en längre pratstund med honom och gå igenom mer om hans gärningar i Hammarbytröjan och livet som väntar.