Nya samarbetspartners för Hammarby Bandy

Som en fin fredagsnyhet vill vi presentera nya samarbetspartners.

Vi fortsätter att välkomna partners till Hammarby Bandy.

Tack för att ni redan är med på tåget och gjort omstarten till en positiv resa!

Partners

VE Sten AB

VE Sten AB är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har vi all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt.

Valter Eklund Koncernen ger dig den perfekta naturstenen till ditt bygge tack vare vårt breda sortiment för golv, tak, vägg och trädgård till bra priser.

Dovas, Hornsgatan 90

Dovas på Hornsgatan 90 är en av de mest välbesökta pubarna inför Hammarby Bandys matcher – både hemma- och bortamatcherna. Under flera år har puben sponsrat Hammarby Bandy och så även i år! Dovas ingår i Hammarby Bandys pub & krubb-satsning och vi rekommenderar ett besök, oavsett om det är matchdag eller inte.

Bromma takplåtslageri

Bromma takplåtslageri är baserat i Stockholm med över 40 års branscherfarenhet. De sysslar främst med byggnadsplåtslageri och kunderna finns i hela Stockholm med omnejd. Med både kompetens och stor erfarenhet kan Bromma takplåtslageri hjälpa er med det mesta som rör plåt och tak-arbeten och man tar uppdrag som gäller både nybyggnation och renoveringsarbeten, och de mot privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Fortaxa

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika säkerhetslösningar som t.ex. rullgaller och jalusier som ger ett effektivt skydd mot brand, inbrott, stöld och ovälkomna besök. Fortaxa har det stora nöjet att leverera våra produkter till många av Sveriges största företag, myndigheter och organisationer, ta en titt på deras hemsida så hittar ni det ni söker.

Partners på måltjugan-nivå:

Optibet AB

Peter Hellman måleri

Gunnar Rosengren

Vill du också vara med i vår satsning? Ring Calle på 076 94 99 116 eller maila marknad@hammarbybandy.se.

Här kan du se våra partners

Här kan du läsa mer om pub & krubb

Här kan du se våra måltjugan-medlemmar

Här kan du läsa mer om hur du kan samarbeta med oss