Nytt år med Felix Nyman

Det känns jätteskönt att ha det klart nu och det ska bli kul att sätta igång och träna med laget. Det känns som att vi har en bra och rolig trupp till kommande säsong, det är många kvar från tidigare och dom känner jag ju väl, och sen har jag hyfsat bra koll på dom nya också, har hört mycket bra saker om dom sedan dom kom till Hammarby, säger försvararen.

Hur kommer det sig att du trivs så bra i Hammarby Bandy och vad tycker du om att du ska få fortsätta representera klubben?

Oj, jag får nog svara Stockholm på det. Världens finaste stad! Jag trivs bra på Zinken och våra supportar är ju i en klass för sig, så det känns såklart sjukt kul att jag ska få fortsätta här, jag hade ärligt talat inte velat spela någon annanstans. Så jag är väldigt nöjd med det här.

Nu ska ni ta avstamp mot en ny säsong, hur känns det?

Det känns bra, jag tycker att vi tog ett steg på vägen förra säsongen och förhoppningsvis kan vi ta ytterligare ett steg i år. Vi måste bara fortsätta på samma inslagna bana, träna hårt, vinna matcher och ha kul tillsammans. Jag lovar att vi kommer kriga som fan i vinter, avslutar Felix.

Den 30-årige försvararen (född 1992-12-25) har skrivit på ett ettårskontrakt. Säsongen 2023/24 blir hans nionde i Hammarby Bandy.

/Gustav Wall