— Nyström och Jansson efter segern mot Villa – ”Vi ville det mer”

Se videointervjun med Tom Nyström och David Jansson efter gårdagens skalp.
Intervjun finns även sammanfattad i textform.

 

–För egen del tycker jag det är nice att spela såna här regnmatcher, det är mest ”sök dig till bollen och få bort bollen” och jag gillar sånt. Jag fick nästan punktmarkera deras anfallare (Chrisfoffer Edlund) och han fick inte ner så många bollar, säger Tom Nyström.

Och sen fick du, Tom, gå upp i anfallet när vi jagade kvittering 2-2…

–Ja, i fem minuter ungefär fick jag vara där uppe, jag fick väl ner två bollar och det enda ledde till mål, säger Tom Nyström.

Matchvinnare blev David Jansson, som avgjorde i 90:e minuten. En lobb i slutminuterna som hade fått Zinken att explodera om det varit publik på plats.

–Jag hann inte tänka så mycket, jag såg att målvakten var på väg ut och då var det bäst att lägga den i bortre. Är man i ett skönt flow så är man, säger David Jansson.

Varför vinner vi?

Det är många som gör ett så bra jobb. Kappe, Fille i mål, Fager, många som rusar på hörnor, säger Jansson.

–Det är fantastiskt att lira på Zinken. Vi hoppas vi får göra det många år till, men Villa tyckte nog inte det var lika roligt, säger Tom Nyström.

–Nu njuter vi av helgen, sen laddar vi om för det här ska vi fortsätta på, avslutar David Jansson.

Robin Sundin tvingades bryta matchen p g a en axelskada. Även David Pizzoni stod över p g a problem med en fot. Vi återkommer om det.

Det är ofrånkomligen så att saknaden av publikintäkter gör att våra möjligheter att dra in pengar blir begränsade. Har du en slant över får du gärna swisha valfri summa till Hammarby Bandys swishnr 123 209 63 37. Tillsammans gräver vi där vi står och bygger för en grönvit framtid!