NYHETSBREV HAMMARBY BANDY

Nu är bandysäsongen här! Premiären är bara några dagar bort och under tisdagen så har Hammarby genrepat mot Vänersborg och man gjorde vad som krävdes för en seger: 4-3 (3-1) på neutral mark i Bern Arena, Örebro.

På fredag startar elitserien med ett prestigemöte: AIK-Hammarby i Gubbängen. Ni kan räkna med att våra spelare är taggade till tusen. Precis som alla elitseriematcher under säsongen så kan man se matchen på Sportbladet Play (www.sportbladetplay.se). Hammarby Bandy får pengar för alla matchsändningar du köper, men framförallt på våra hemmamatcher.
Hemmapremiären är på fredag 20/11 mot Bollnäs. Isen ligger ännu inte på Zinken men vi räknar kallt med att matchen kommer att spelas på Zinkensdamm.

I år har vi haft många säsongskortsköpare (över 500 st), och säsongskorten är under rådande omständigheter den enda möjligheten till att se oss på plats i vinter. Däremot är platserna få: Vi kommer först och främst ha en utlottning bland säsongskortsinnehavare om att se hemmapremiären 20/11. Den kommer ske på måndag 16/11 och säsongskortsinnehavare kommer få information om detta på sin mail.  Vet du någon säsongskortsinnehavare som inte har tillgång eller använder mejl så be dom att kontakta oss på 08-42 88 752.

För er som är säsongskortsinnehavare och dessutom 1000 ger 1000-medlemmar så ska vi försöka få till att ni under säsongen kommer få utlovat matpaket under en elitseriematch. Detta matpaket kommer erbjudas separat från ovanstående utlottning av matchbiljetter.
Vi har förhoppningen att detta kommer att gå att genomföra för alla 1000 ger 1000-medlemmar. Har ni frågor om det här så mejla till marknad@hammarbybandy.se eller ring 08-42 88 752.

Som att omständigheterna i dagens verklighet inte var komplicerade nog så är även producenterna av våra säsongskort tvingade att stoppa sin produktion p g a covid-19. Våra säsongskort har därför inte levererats på utlovad tid och säsongskortsutdelningen som var tilltänkt den här veckan är därför uppskjuten. Vi hoppas att kunna ha säsongskortsutdelningen omkring torsdagen 19/11, men just nu vet vi inte ens när säsongskorten levereras.

För er som undrar om era säsongskortsköp vill vi också klargöra att eventuell kompensation eller återbetalning för säsongskort inte är möjlig förrän efter grundserien är avslutad och vi vet just hur många matcher man inte erbjudits möjlighet att gå på och i vilken utsträckning restriktionerna varit.

Under säsongen, med fokus på hemmamatcherna, kommer vi att fokusera på stödplåtar som man swishar in för 50 kr st till Hammarby Bandys nummer 123 209 63 37. Swishar man stödplåtar (det går att göra redan nu!) så deltar man bland annat i utlottningar av fina priser. Mer om det här kommer i nästa vecka.

Hammarby Bandy har startat en podd som heter Holgers Hörna. Vi har som målsättning att ge er en intressant inblick i hur föreningen fungerar och hur det är att vara elitbandyspelare. Podden finns att lyssna på ”där poddar finns”, via Spotify eller på Hammarby Bandys Soundcloud (googla på Hammarby Bandy Soundcloud).

Så, i korthet följer nu viktiga dagar att hålla koll på.

HÅLLPUNKTER:
Fredag 13/11 – Elitseriepremiär AIK-Hammarby, Gubbängshallen
Måndag 16/11 – Säsongskortsinnehavare får möjlighet att boka biljett till hemmapremiären mot Bollnäs 20/11.
Torsdag 19/11 – MÖJLIG UTDELNING AV SÄSONGSKORT.
Fredag 20/11 – Hemmapremiär Hammarby-Bollnäs, Zinkensdamm

Trots osäkra tider så är vi laddade inför en säsong som vi tror kan bli jäkligt häftig! Forza Bajen!