Ny målvakt Hampus Lindén klar för två säsonger

I dagarna har ett 2-årsavtal tecknats med en ny målvakt till herrlaget. Hampus Lindén, 26 år, ursprungligen från Katrineholm, som de 6 senaste säsongerna representerat Broberg/Söderhamn och ansluter nu till Hammarby Bandy.

– Detta blir en utmärkt lösning för oss, då Matteo har bestämt sig för att testa lyckan på annat håll. Vi får in en välutbildad målvakt med Elitserierutin och som förhoppningsvis kan fortsätta sin positiva utveckling hos oss, säger klubbchef Pär Beckne.

Hampus kommenterar med följande:
– Jag känner mig smickrad som fick förfrågan från Hammarby. I mina ögon en storklubb som har intressanta saker på gång. Jag hoppas på en bra utveckling i Stockholm både bandymässigt och civilt.

– Jag tycker att detta blir en bra lösning. Tror att Hampus med sin rutin och tävlingsegenskaper kan medverka till en nyttig konkurrenssituation på målvaktssidan, vilket ger oss en trygghet i den lagdelen inför ett krävande matchande i såväl Svenska Cupen som i Elitserien inklusive ett förmodat slutspel, säger huvudtränaren Misja Pasjkin