Sista dagen att beställa retrotröjan – även flagglagret sinar

Skynda innan det är försent. 31/10 blir sista dagen att beställa retrotröjan! Och vill du ha ett exemplar av den klassiska guldflaggan så bör du slå till nu.

Tröjan är utan reklam och har två dragkedjefickor längs sidorna. Tröjan finns bara i grönt. Du väljer namn och nummer själv.

Priset är 750 kr. 
Du väljer själv om du vill betala omgående (swish: 123 209 6337, bankgiro: 612-9126) eller när du hämtar tröjan.
Mejla marknad@hammarbybandy.se din storlek, det namn och nummer du vill ha på tröjan samt om du betalat eller inväntar med betalningen fram till leverans.

Storlekar:
barn: 100 – 160.
vuxen: XS-XXXL

Det här är ett tillfälligt erbjudande, tröjan går bara att beställa fram till 31 oktober (nåja, beställningen görs måndag fm, 2 november). Produktionstiden för tröjorna blir ca 1 månad, så räkna med att ha den 1:a december. Upphämtning på Zinkensdamm gäller, vill du ha den hemskickad tillkommer frakt på 100 kr.  

Vi passar också på att tipsa om den här klassiska flaggan som gjordes för första gången på 1970-talet och senare även i en uppdaterad utgåva på 90-talet. Nu har vi fått äran att sälja den på nytt efter att ideella krafter designat flaggan – och där alla intäkter går till Hammarby Bandy. Flaggan är uppdaterad efter hur många svenska mästerskap som Hammarby IF vunnit fram till år 2020.

Flaggan är 100 cm bred och 70 cm hög. Designen är uppdaterad och nyskapad av en ideellt jobbande hammarbyit och informationen är baserad på den enorma kunskapskälla som finns på hifhistoria.se (den här gången vågar vi påstå att informationen över SM-guld är korrekt – det var den inte riktigt på 90-talet).

Flaggan finns i begränsad upplaga och kostar 250 kr (frakten inkluderad). Du köper den genom att:
1. swisha 250 kr till Hammarby IF Bandy på 123 209 63 37
2. mejla din postadress till marknad@hammarbybandy.se
3. Invänta att du får flaggan hemskickad! Vi har porto och paket redo.