Misja Pasjkin fortsätter som huvudtränare

Hammarby Bandy har idag tecknat ett nytt 2-årsavtal med Misja Pasjkin! Utöver rollen som huvudtränare för herrarnas A-lag, så har han även en övergripande roll som sportslig rådgivare för hela verksamheten och blir därmed en resurs för samtliga våra lag, alltså även Dam och Barn/Ungdom.

Ordförande Jan Henriksson säger:

”Misja kom in under säsongen 23/24 och gjorde ett bra arbete. Laget hade en bra utveckling under året även om resultaten inte räckte till slutspel. Vi har fullt förtroende för honom och hans fortsatta arbete att utveckla herrlaget och hela föreningen på det sportsliga planet. Misja är välmeriterad och en mycket kompetent bandytränare.”

Misja Pasjkin själv framför en hälsning till oss alla:

”Jag känner mig väldigt stolt och motiverad över detta fina uppdrag. Jag kommer att göra allt för att vi ska ta ytterligare steg som lag och som förening. Känns som att vi har bra saker på gång. Nu är det hårt arbete som gäller så att vi kommer så bra förberedda som vi kan innan seriestart.”

– Misja är en oerhört viktig del i pågående truppbygge och den lagorganisation som vi eftersträvar i Hammarby Bandy. Känns skönt att detta nu är på plats inför träningsstarten den 1 april. Jag ser fram emot vårt samarbete för en fortsatt positiv utveckling för föreningen, säger den nytillträdde klubbchefen Pär Beckne.

En längre intervju med Misja kommer längre fram – trevlig helg!