Matchinfo: Hammarby-Frillesås, moderklubbsmatchen

I kväll spelar herrlaget den (högst troligt) sista matchen för säsongen ute i Gubbängens skridsko- och bandyhall, efter det är det dags att vända tillbaka till Zinkensdamm! Här hittar du nyttig information om fredagsmatchen.

Kvällens match blir en hyllning till de klubbar som skapat vårt a-lag! I samband med att spelarna äntrar isen innan matchstart kommer dom bära tröjorna från klubben dom är fostrade i. I samband med det kommer även damlaget åka ut i sina moderklubbströjor.

Kvällens matchvärd:

Moderklubbsmatchen, Hammarby-Frillesås, fredag klockan 19.00:

Var? Gubbängens skridsko- och bandyhall
När? Fredag 18/11 kl 19.00
Hur? En hyllning till våra spelares moderklubbar
Entréer: öppnar kl 17.30
Kiosker: öppnar samma tid, med standardutbud. GT/76-kiosken (den utanför huvudentrén) samt en kiosk i anslutning till läktaren kommer finnas att tillgå.
Säsongskortsbar: öppnar även den kl 17.30, i säsongskortsbaren serveras kycklingfilé, en blandning av ris och linser, BBQ-sås samt sallad. Det kommer även finnas enklare kioskservering i säsongskortsbaren.

I årets första match var det drygt 1000 st på läktaren, vilket var publikrekord, i andra matchen 1200 st, nu är det dags att vi slår rekordet igen! Här köper du biljetter!

#55 Robert Rimgård berättar om vad hans moderklubb GT/76 betyder och har betytt för honom genom karriären:
– Jag började spela ganska sent, jag var 10 år. Vi var ett grymt gäng från söderort och även fast jag då låg långt efter alla andra så fick jag chansen att spela och utvecklas. GT76 ungdomsverksamhet är grym på det sättet att det finns bredd i ung ålder som låter alla vara med, och tack vare det så fick intresset växa och jag valde sedan bandyn före fotbollen som var min andra sport. Det är jag väldigt tacksam för idag när jag tittar tillbaka på hur karriären varit hittills. Att vara på Gubbängen väcker alltid fina minnen från ungdomsbandyn och jag har som sagt många att tacka för att jag lyckades nå den hösta nivån i Sverige, inte minst GT76

#9 David Jansson fortsätter:

– Falu BS har betytt oerhört mycket för mig. Den har gett härliga kompisar och fina sportsliga minnen. Tack vare eldsjälar och duktiga tränare.

#20 David Brodén:

– Många av mina vänner och finaste minnen från uppväxten kommer från lagidrotten. När man tänker tillbaka känner man tacksamhet till IFK och alla de människorna man hade runt sig på isstadion i Motala som förgyllde min barndom.

Hela herrtruppen, med moderklubbar:

(MV) #26 Matteo Tuveson: Hammarby IF
(MV) #30 Viktor Birgersson: Åby/Tjureda IF (spelar för tillfället i Filip Mörkdals matchtröja, kommer ha nummer 61 så småningom)
(MV) #30 Filip Mörkdal (skadad): Gustavsbergs IF

#19 Isac Karlsson: Vetlanda BK

#7 Kasper Milerud: Hammarby IF

#8 Melker Broberg: Villa/Lidköping BK

#9 David Jansson: Falu BS

#11 David Pizzoni: Gustavsbergs IF

#16 Felix Nyman: Hammarby IF

#17 Robin Sundin: Örebro SK

#20 David Brodén: IFK Motala

#23 Olle Öijer: Hammarby IF

#28 Niklas Gifting: GT/76 Bandy

#34 Arvid Kihlström: Gustavsbergs IF

#39 Ivan Lebedev: Kuzbazz Bandy

#40 Adam Gilljam: Broberg/Söderhamn Bandy

#51 Pontus Nordenfors: Spånga/Bromsten BK

#55 Robert Rimgård: GT/76 Bandy

#63 Tom Nyström: Hammarby IF

#75 Lucas Dalin: Hammarby IF