Matchdags Zinken: Klackplacering och säkerhetsinfo

På onsdag blir det Zinkenbandy! Och vi har en del att förmedla kring både sjungande publik och bandyportföljer.

När det kommer till klacksektionen blir det en nygammal variant fr o m onsdag. Efter att i några år haft klacksektionen i både Holgers hörna (Ringvägenläktaren, närmast huvudentrén) samt på huvudläktaren i hörnet mot Tanto har Hammarby Bandy tillsammans med supportergrupper till föreningen bestämt att återgå till enbart Holgers hörna. Det innebär också att bortasupportrarna nu kommer stå i hörnet av huvudläktaren. Se kartan nedan.

Match: Hammarby IF – Villa Lidköping
Var? På Zinkensdamm
När? Onsdag 15/11 kl 19
Zinkentältet? Yes! Öppnar kl 17.30
Entréer:
öppnar kl 17.30

Köp biljetter här, och kom i god tid till match!

Köp biljetter här, och kom i god tid till match!

Vill du ladda upp mer inför Zinkenpremiären? Hör idrottshistorikern och Hammarby Bandy-fantasten Claes G Bengtsson ge sin syn på vikten av Zinken (obs! Åsikterna är Claes G Bengtssons egna)

Följande förhållningsregler gäller för Hammarby Bandys matcher:

1. På grund av Polisens beslut och rekommendation från svenska bandyförbundet så kommer väskor inte tillåtas på onsdagens match mot Villa/Lidköping. Utifrån den höjda terrorhotsnivån har Polismyndigheten fattat beslut om ett väskförbud på större evenemang i Sverige. Här kan du läsa mer om det.

Beslutet omfattar bland annat:
större idrottsevenemang
större konserter och festivaler
samtliga arrangemang på landslagsnivå

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.

2. Grindarna på Zinken kommer att vara stängda under halvtidsvilan. Vi hänvisar er till det trevliga Zinkentältet och till de kiosker som finns på arenan.
3. Det är inte tillåtet att ta ut alkohol från Zinkentältet. Detta kan leda till att Hammarby Bandy blir av med rättigheterna.

/Jan Henriksson, ordförande; Gustav Wall, arrangemangsansvarig; Stefan Magnusson, säkerhetsansvarig.