Matchinfo: Hammarby-Sandviken

Det är dags för den 30:e och sista omgången av grundserien säsongen 21/22. Bajen jagar slutspelsplats och behöver ditt stöd på läktarna! Information om dagens arrangemang + biljettköp här.

Hammarby går in i den sista omgången med två segrar i ryggen och en seger i dag innebär antingen slutspelsplats eller tabellens enda neutrala placering. Vi önskar all publik varmt välkomna till Zinken i dag!

Schemat för dagen ser ut så här:
kl 13.00 – entréer och Zinkentältet öppnar.
kl 15.00 – matchstart Hammarby – Sandviken.

Biljettpriserna till matchen är enligt följande:
Vuxen – 150 kr
Pensionär/student – 100 kr
Ungdom 12-18 år – 50 kr

Kring arrangemanget erbjuder vi även ordinarie kioskverksamhet, souvenirförsäljning, 50/50-lotteri (3350 kronor till en ensam vinnare senast) och bollkastning i halvtid.

Vinnarna i bollkastningen i dag kommer få väldigt fina priser!

Första pris: 2 stycken biljetter till SM-finalerna på Studenternas i Uppsala den 19:e mars, damernas final spelas klockan 11.30 och herrarnas final spelas klockan 16.30. Biljetterna är på västra långsidan och har ett värde på 595 kr/styck. Här kan du läsa mer om SM-finalen.

Andra pris: 30 minuters massage från Ta tag (Anders Friberg) på kliniken Elite Rehab

Tredje pris: termos från Hammarby Bandy

Priserna hämtas i Zinkentältet efter avslutad match. Personen som vinner biljetterna kommer i tältet behöva uppge sitt namn och sin e-postadress, för att sedan få biljetterna mejlade till sig i början på mars månad.

I dagens omgång spelas för första gången Jämlikhetsomgången. Svensk Elitbandy, tillsammans med lokala företag och vår nya centrala partner, Clockwork Bemanning & Rekrytering, vill ge fler barn, ungdomar, flickor som pojkar, bättre förutsättningar när de spelar eller vill prova på bandy. Efter matchen mellan Hammarby och Sandviken kommer det finnas en representant från Hammarby Bandy på plats vid huvudentrén på Zinkensdamms IP för att ta emot namn och uppgifter samt ge dig som kanske vill prova på sporten bandy, information.

Här kan du köpa biljetter till dagens match – ALLA TILL ZINKEN!