Matchdagsinfo: Hammarby-Edsbyn

I kväll står nya viktiga poäng på spel tabellsexan Edsbyns IF gästar Zinkensdamm. Här hittar du nyttig information inför sista hemmamatchen i årets grundserie:

Match: Hammarby IF – Edsbyns IF
När? Tisdag, 7/2 kl 19
Var? Zinkensdamms IP
Matchvärd: Clockwork – Bemanning och Rekrytering
Entréer: öppnar kl 17.30
Zinkentältet: öppnar samma tid, med mat och dryck. Matsedel: gulaschsoppa och korv med bröd
Foodtruck: Gurras goda kök
Kiosk: Brunos korvbar
Souvenirer: säljs utanför Zinkentältet, så långt lagret räcker, till pangpriser.

Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till Clockwork kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ.

Elitserietabellen, med två omgångar kvar att spela kan du se här.

Var ska Hammarby landa i tabellen? Det är omöjligt att förutspå – chansen finns fortfarande på en fjärdeplats, men i nuläget ligger vi nia, och just nionde platsen är den sämsta möjliga placeirngen. Plats fyra ger hemmaplansfördel i kvartsfinal, plats fem och sex ger kvartsfinaplats, medan plats sju till tio ger plats i åttondelsfinal, där plats sju och åtta är mycket betydelsefulla för att de ger hemmaplansfördel.

Nytt för i år är att åttondelsfinalerna spelas i bäst av tre, således kan Hammarby Bandy få två hemmamatcher ifall vi skulle hamna på plats 7 eller 8. Så, det som avgör vårt slutspelsöde är kommande två matcher i seriespelet:
Säsongens sista hemmamatch i serien, på tisdag mot Edsbyn – en av våra närmsta konkurrenter i detta slutskede av elitserien. Matchens vikt är av yttersta dignitet och din närvaro är i vanlig ordning väldigt viktig! Se till att köpa biljett nu:

BILJETTER: HAMMARBY-EDSBYN, TISDAG 7/2 KL 19.