Måstematch i kväll! Matchinfo: Hammarby-Broberg

I kväll klockan 19.00 spelas den 26:e och sista omgången i årets Elitserie. Broberg/Söderhamn står för motståndet och i potten ligger en biljett till åttondelsfinalen och därmed det första steget i slutspelet. Hammarby har, genom bättre målskillnad (ligger på samma poäng som Broberg/Söderhamn) fördelen av att gå vidare vid ett eventuellt oavgjort resultat. För Broberg/Söderhamns del handlar det om att vinna om dem ska nå slutspel istället för den gråa 11:e platsen som innebär att säsongen är över efter fredagens match.

Slut upp och var med och sjung in vårt vackra Södergäng till åttondelen, ert stöd kan vara tungan på vågen en match som denna! Köp biljetter genom att trycka på bilden nedanför.

Information och hålltider:

Entré: huvudentrén öppnar kl 17.30
Zinkentältet: håller öppet för mat och dryck från samma tid, med denna matsedel för kvällen:
Korv stroganoff, sallad
Tonys Pizza (vegetariska alternativ finns)
Underhållning: trubaduren Tommy Fagerberg står på scen i Zinkentältet från det att vi öppnar
Souvenirer: till salu i Zinkentältet & i VIP-matsalen
Kiosker: våra kiosker, som hanteras av damlaget, håller öppet från kl 17.30
VIP-matsal: öppnar kl 17.30. Än finns det några platser kvar – kontakta david@hammarbybandy.se för bokning
Matchstart: Hammarby Bandy – Broberg/Söderhamn har avslag kl 19.00 – KÖP BILJETTER HÄR!

Övrig information:

Totalt väskförbud gäller fortsatt. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.

OBS: bengaler och annan pyroteknik är inte tillåtet.

Hammarby Bandy har vid tre tillfällen under säsongen 2023/24 bötfällts av Svenska Bandyförbundets Disciplinnämnd för att pyroteknik använts på läktarna av våra supportrar. Användande av pyroteknik på läktarna strider mot Ordningslagen, mot Bandyförbundets tävlingsbestämmelser och mot Hammarby Bandys ordningsregler. Detta framgår även på vår hemsida under fliken Supporter/Ordningsregler.

Så därför ber vi återigen alla våra trogna supportrar att respektera förbudet och inte orsaka klubben skada på ekonomi och anseende genom att använda pyroteknik vid våra matcher, hemma såväl som borta.