Matchdagsinfo: Hammarby-Bollnäs

Fredagsbandy på Zinken! Det har varit väldigt god stämning på läktarna på Zinkensdamm den här säsongen och nu är det återigen en väldigt viktig hemmamatch som står på schemat, nu gästar tredjeplacerade Bollnäs GIF och livsviktiga poäng kommer att stå på spel – laget behöver ert stöd för att nå slutspelsplatsen, så: alla till Zinken!

Information och hålltider:

Entré: huvudentrén öppnar kl 17.30
Zinkentältet: öppnar för mat och dryck samma tid, matsedel för kvällen:
Köttbullar och potatismos, m. gräddsås, lingon och inlagd gurka
Tonys Pizza (vegetariska alternativ finns)
Souvenirer: säljs i Zinkentältet & i VIP-matsalen
Kiosker: våra kiosker, som hanteras av damlaget, håller öppet från kl 17.30
VIP-matsal: öppnar även den kl 17.30. Det finns några platser kvar – kontakta david@hammarbybandy.se för bokning
Matchstart: Hammarby-Bollnäs kl 19.00 – ses i kväll! Köp dina biljetter här.

Övrig information:

Totalt väskförbud gäller fortsatt. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.

Matchvärd: Handelsbanken

Sedan återstår det bara en match i grundserien:
Fredag 9/2 kl 19: Hammarby-Broberg/Söderhamn

Se tabellen här.

OBS: bengaler och annan pyroteknik är inte tillåtet.

Hammarby Bandy har vid tre tillfällen under säsongen 2023/24 bötfällts av Svenska Bandyförbundets Disciplinnämnd för att pyroteknik använts på läktarna av våra supportrar. Användande av pyroteknik på läktarna strider mot Ordningslagen, mot Bandyförbundets tävlingsbestämmelser och mot Hammarby Bandys ordningsregler. Detta framgår även på vår hemsida under fliken Supporter/Ordningsregler.

Så därför ber vi återigen alla våra trogna supportrar att respektera förbudet och inte orsaka klubben skada på ekonomi och anseende genom att använda pyroteknik vid våra matcher, hemma såväl som borta.

Filmteam: under matchen mellan Hammarby och Bollnäs kommer ett utomstående filmteam vid namn Curve Media vara på plats, för att göra ett reportage om bandy, de kommer därför befinna sig på publikplats för att dokumentera, både innan och under matchen.