MATCHINFO: Hammarby Bandy-ÖSK, Zinken, söndag 21/11 kl 13

I morgon spelar Bajen mot Örebro SK. Vi har några nyheter kring det – där det viktigaste är att Idrottsförvaltningen garanterar att matchen kan spelas på Zinken som planerat.

Information i punktform:

Biljettpris: som en liten tröst för alla er tusentals som var på plats i fredags sänker vi priset på morgondagens match till 75 kr för ordinarie plåt, 50 kr för pensionärer och gratis för alla under 18 år. Det gäller både förköp och direktinsläpp.

Insläppet öppnar: kl. 11.30.

Zinkentältet öppnar: kl 11.30.

Dagens meny i tältet:

Ugnsstekt fläskkarré med kokt potatis, rödvinssås och äpplemos

Gulaschsoppa med brötchen

Matchstart: kl 13.00.

Fotboll i Zinkentältet? Nej. Vi får tyvärr ställa in planerna på att visa Degerfors-Hammarby Fotboll på storbild. På grund av en tid med tung arbetsbelastning på våra kanslianställda, som nu fått ytterligare uppgifter pga den inställda matchen mot Villa, behöver vi prioritera om arbetsuppgifterna till att ta hand om de problem som uppstod vid fredagens arrangemang. Zinkentältet håller öppet med mat och dryck fr 11.30 till 16.00 som vanligt men ingen fotboll.

Har du köpt biljett till matchen för ordinarie pris? Eftersom vi har sänkt biljettpriset, beskrivet ovan, kan du som köpt biljett till HIF-ÖSK för ordinarie pris som kompensation hämta ut en matkupong i Zinkentältet. Kupongen gäller för en måltid i morgon eller valfri annan Bajenmatch på Zinkensdamm. 

För dig som söker kompensation för fredagens inställda match mot Villa-Lidköping:

Har du köpt biljett via Nortic (förköp online) kommer du att kontaktas av dom tidigt i nästa vecka. Där kommer du erbjudas återbetalning eller att använda biljetten när HIF-Villa går av stapeln på nytt. Eftersom vi redan innan i fredags haft två uppskjutna evenemang vet vi att Nortics återbetalningssystem fungerar prima.

Vill du ha kompensation för ditt biljettköp i direktinsläppet (swish, kontant, bankkort) så är det bäst att du mejlar oss på info@hammarbybandy.se, meddela bara betalningssätt och totalsumman för ditt köp så tar vi det vidare.

Dagens matchvärd: Huski Chocolate