Matchinfo: annandagen, Hammarby-Sirius, 14.00

På annandagen klockan 14.00 ställs Hammarby mot Sirius på hemmaplan – hjärtligt välkomna till Zinkensdamms IP för årets bandyfest!

Entréerna: öppnar klockan 12.00 – Hammarbys supportrar använder entréerna på Ringvägen. Sirius supportrar använder den nere vid Zinkens väg. Observera: totalt väskförbud gäller fortsatt. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.

Vi uppmanar alla besökare som inte har säsongskort att göra förköp till den här matchen: via den här länken köper du din biljett.

Zinkentältet: öppnar för mat och dryck klockan 12.00, utöver ordinarie servering kommer vi även att ha två uteserveringar i direktanslutning till tältet – en väldigt trivsam nyhet som kommer underlätta för alla våra besökare, observera att vi endast tar betalt via Swish vid utomhusserveringarna. För dagen har vi också en Irish Corner som serverar välkänd mörk, irländsk öl.

Souvenirer: kommer finnas att köpa i Zinkentältet. Åter med vår grönvit-randiga mössa på lager, 299:- st.

Dagens matsedel: gräddstuvad pyttipanna med rödbetor och inlagd gurka, samt Tonys Pizza, där det även erbjuds vegetariska alternativ.

Underhållning: Zinkentältet gästas på annandagen av The Blarney Bastards, som spelar från när tältet öppnar fram till matchstart, och i halvtid.

”The Blarney Bastards är ett balladband som spelar irländska sånger och danslåtar med ett sound destillerat från legendarer som The Dubliners, The Pogues, Clancy Brothers, Planxty och många fler. Med stark betoning på den irländska sångkulturen, de svängiga melodierna, smärta och humor så får de hela huset att svämma över med dans, sång, gråt och skratt varenda gång.”

Kiosker: våra kiosker, som hanteras av damlaget, håller öppet (tre stycken till antalet) från klockan 12.30.

VIP-matsal: öppnar klockan 12, några få platser finns kvar – kontakta david@hammarbybandy.se för bokning.

50/50-lotteri: passa på och köp 50/50-lotter, med chans på att vinna en peng innan du lämnar Zinken på matchdag. Våra säljare kommer finnas i VIP-matsalen och runt om på idrottsplatsen. Vinnarna dras kring matchminut 75.

Matchstart: 26/12 klockan 14.00, Hammarby-Sirius. Innan matchstart kommer två nya personer, nummer tio och elva i ordningen, väljas in i Hammarby Bandys Hall of Fame. Dessutom kommer ett stipendium från Tomtefonden delas ut i halvtid.

Antal sålda biljetter just nu: 4150 st (måndag 25/12 kl 21.00)

Efter matchen: bandyn på Zinken är inte den enda matchen Bajen lirar på Ringvägen under annandagen – klockan 17.00 är det avkast i Eriksdalshallen när Hammarby Handboll ställs mot Karlskrona.

OBS: bengaler och annan pyroteknik är inte tillåtet.

Hammarby Bandy har vid tre tillfällen under säsongen 2023/24 bötfällts av Svenska Bandyförbundets Disciplinnämnd för att pyroteknik använts på läktarna av våra supportrar. Användande av pyroteknik på läktarna strider mot Ordningslagen, mot Bandyförbundets tävlingsbestämmelser och mot Hammarby Bandys ordningsregler. Detta framgår på vår hemsida under fliken Supporter/Ordningsregler.

Vi ber därför alla våra trogna supportrar att respektera förbudet och inte orsaka klubben skada på ekonomi och anseende genom att använda pyroteknik vid våra matcher, hemma såväl som borta.

ALLA TILL ZINKEN PÅ ANNANDAGEN! Köp biljetter genom att trycka på bilden nedan.