Anmälan till vår fantastiska bandyskola

För alla som vill lära sig åka skridskor eller spela bandy i vinter: Nu har vi öppnat anmälan för säsongens upplaga av vår bandy- och skridskoskola!

Vi på Hammarby Bandy har i flera decennier lärt Stockholmsbarn att åka skridskor. Vi tycker att skridskoåkning är något för alla och att bandy är den vackraste sporten som finns. Efter att ha varit med i vår skridsko- eller bandyskola tror och hoppas vi att du tycker detsamma!

LÄS MER NEDAN ELLER GÅ VIDARE TILL ANMÄLAN DIREKT HÄR

Säsongen startar 15 oktober 2022, de första veckorna kommer vi att hålla till i bandyhallen i Gubbängen och när isen ligger utomhus så flyttar vi till anrika Zinkensdamms stora uteis (prel i mitten av november). 

Vi har uppehåll vecka 52 och 53, men annars är det skridsko- och bandyskola varje helg fram till avslutning den 5:e mars 2023.

Tider:
Gubbängen from vecka 41: Lördagar klockan 9-10. Både skridsko- och bandyskola (olika delar av isen).

Zinkensdamms IP from vecka 45 (prel):
Skridskoskola: Lördagar klockan 9-10
Bandyskola: Söndagar klockan 16-17 (för både tjejer och killar), klockan 17-18 (separat träning enbart för tjejerna, tjejer som är med första timmen får självklart stanna kvar och vara med om de vill).

Både skridsko- och bandyskolan riktar sig till alla åldrar! De flesta deltagarna är tjejer födda mellan 2011-2017 och killar födda mellan 2014-2017 men såväl äldre som yngre som vill komma igång att åka skridskor/ spela bandy är välkomna! 

Även ni som redan gått skridsko- eller bandyskolan tidigare och vill bli ännu bättre på skridskorna är såklart varmt välkomna. Vi delar in grupperna så att alla får delta på en lagom nivå. Mer om skillnaden mellan skridsko- och bandyskolan nedan.

Deltagaravgift:

1000 kronor per barn för hela säsongen + 250 kronor för medlemsskap i Hammarby IF Bandy. När du anmäler dig så ingår både skridsko- och bandyskolan så ni väljer själva om ni vill vara med på båda eller bara den ena. För er som har svårt att ta er till Gubbängen i början av säsongen så går det bra att ansluta när vi har flyttat till Zinkensdamm, ni behöver alltså inte välja/ange detta i anmälan. I deltagaravgiften ingår även en Hammarbytröja, möjlighet att delta på andra bandyrelaterade aktiviteter under vintern (bl.a bandyfritids vissa dagar) liksom vår populära familjeaktivitet Bandyns Dag där du får ta med dig vänner och familj och titta på elitseriebandy på Zinken, utan kostnad.

ANMÄLNINGSFORMULÄRET OCH BETALNINGINFORMATION HITTAR DU GENOM ATT TRYCKA HÄR

Om ni har frågor om skridsko- och bandyskolan kontakta Jonna Nyman på Hammarby Bandys kansli: 070 36 32 506 / ungdomsbandy@hammarbybandy.se. Mer information finns att läsa på www.hammarbybandy.se/bandyskolan