Kryss i matchen mot Boltic

Invigningsmatchen i Tingvalla Isstadion var en ganska böljande historia och slutade 6-6 efter att Boltic fick in ett kvitteringsmål i matchens absoluta slutskede, läs en analys från Pizzoni och assisterande tränaren Lindqvist här:

Lika idag, inte riktigt vad vi önskade. Vi har haft mycket matchande på slutet (fem matcher under dom senaste sju dagarna), så det har varit lite jobbigt för både våra skallar och kroppar. Men bättre än så här ska vi göra i vilket fall. Vi pratar om saker, gör dom ibland. När vi väl gör dom så ser det jäkligt bra ut, vi måste göra som vi säger lite oftare bara. Vi får vila lite nu i helgen och ta nya tag i nästa vecka, då ska vi ladda om för en läger-helg nere i Vetlanda, det ska bli riktigt roligt.

– Grädden på moset vore ju så klart att ni i samband med löningen köper ett säsongskort också. Då lovar vi att kämpa ännu mer, säger David Pizzoni efter matchen.

Säsongskortet köper du här, vi ses på Zinken i vinter!

Assisterande tränare Jonas Lindqvist säger så här under bussresan tillbaka till Stockholm:

Det jag är nöjd med är att vi kan studsa tillbaka och få struktur i andra halvlek. Under första halvlek var vi rätt mycket under isen. I andra halvan av matchen får vi en bättre struktur och fler spelare blir delaktiga. Det känns som att vi vet att vi kan prestera bra, det var ungefär ett dygn sedan vi spelade en periodvis riktigt fin bandy mot Sirius.

Vi är så pass trötta i kropp och knopp efter dom här veckorna och det genomsyrar kvalitén, helt klart, avslutar ”Linkan”.