Kasper ser fram mot Bollnäsmatchen

Egna produkten Kasper Milerud har spelat två år i Bollnäs men är hemma i Hammarby igen. Med sitt spelsinne och skott tillför han mycket och blir en klar förstärkning på mittfältet.

Vi ska inte orda alltför mycket om derbyt Kasper men hur var känslorna efteråt?

-Det var en känsla jag inte vill uppleva igen, säger Kasper, det är tufft att förlora och särskilt tufft mot aik så nu kan det bara bli bättre.

Du har varit två år i Bollnäs så du har väl skaplig koll på dom?

-Ja, absolut. Det är många kvar från förra säsongen så jag vet hur dom spelar. Mycket går via Per Hellmyrs och dom har en bra offensiv med bland annat Patrik Nilsson men om vi gör det vi kan så tycker jag att vi är ett bättre lag och ska vinna matchen. Dessutom kan Christoffer Fagerström och Daniel Mossberg komma med råd, dom var ju också Bollnässpelare förra säsongen.

Fager är tillbaka efter fyra matchers avstängning…

-Det är jätteskönt, nu blir det mer tyngd och fart framåt. Alla vet vad Fager kan och visst har vi saknat honom.

Vilken matchbild tror du vi får se?

-Vi blir nog det förande laget och det gäller att vi är hungriga från start.

Jag vet att du är lyriskt över hallens tillkomst.

-Ja, jag har väntat i så många år och jag tror den blir ett jättelyft för Stockholmsbandyn. Jag känner mig mycket bättre tränad än förut. Tänkt om den här hallen hade funnits för tio år sedan.

Din gamla kompis Klim Tarraskenko är tillbaka i Hammarby…

-Ja, det är jättekul, vi växte upp tillsammans i Hammarbys ungdomsbandy men han stack till bandygymnasiet i Edsbyn när han var femton år och sedan vidare till Ryssland, avslutar Kasper.

Magnusson