Kasper Milerud: ”Hoppas det blir ännu bättre på fredag”

Vi tog ett snack med Kasper Milerud inför fredagens match. ”Det var en fantastisk stämning i hallen senast.”

Kan du sammanfatta starten på säsongen?

–Det har varit en väldigt lång försäsong där vi tränat hårt, som vi sagt många gånger, där vi försökt bygga upp truppen för att utveckla både individ och lag. Nu tycker jag att alla börjar komma igång och det visar sig på plan.

Vad tänker du att ni ska bygga vidare på?

–Vi har känslan att oavsett resultat skapar vi mycket chanser, i de två första matcherna var det surt att vi inte sätter bollen. Men målchanser är en förutsättning för mål, det är inte svårare än så. Vi vet att målen kommer så småningom.

Vad är den största utmaningen för laget just nu?

–Det handlar om att vinna matcher så det är väl egentligen alltid den största utmaningen. För oss har vi också en målsättning om att utveckla ett spel som är vinnande i längden, så den processen är också en utmaning. Vi ska hitta det där vinnande spelet och skapa något bra för nutid och framtid. Laget har många unga spelare och en del äldre som vi ska få ihop till ett vinnande lag.

Hur ser du på din egen insats så här i början av säsongen?

–Jag känner att jag har en stegrande formkurva och känner mig i bra form nu. Jag brukar säga att min form är som lagets och den hoppas jag är stegrande, säger Milerud som gjorde assist till Bajens första mål i Trollhättan.

Har du något att säga till publiken?.

–Det var fantastiskt att se att så många hade tagit sig ut till hemmapremiären i Gubbängens bandy- och skridskohall. Ni skapade en fantastisk stämning i hallen och det var riktigt kul att spela. Hoppas det blir ännu bättre nu på fredag, vi ses där!

/Mats Öström

KÖP BILJETTER TILL SIRIUSMATCHEN HÄR