Kasper Milerud klar för två nya år

28-årige Kasper Milerud, en av våra egna produkter, har skrivit på ett nytt tvåårsavtal.

”Att Kasper fortsätter hos oss betyder mycket. Det innebär kontinuitet samt att vi har en bra och erfaren elitseriespelare med många bandyår framför sig med på vår fortsatta resa”, säger klubbchefen Pär Beckne.

För mig känns det härligt att fortsätta i Hammarby. En förening som jag älskar och där jag har mina rötter. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta såväl min egen utveckling som lagets under Misja & Co, säger #7 Kasper Milerud som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025/26.

– Det känns väldigt bra att kunna säkerställa att en så duktig och fortfarande utvecklingsbar spelare som Kasper är med oss framöver. Han är en viktig pusselbit i vårt pågående lagbygge, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

Längre intervjuer med spelare och mer information om truppbygget kommer inom kort.

 

Foto: Romus Ramström