Kasper Milerud inför avgörandet

I eftermiddag gäller det, en seger mot Sandviken kan leda hela vägen till slutspel eller till tabellens enda neutrala placering. Milerud, som verkligen hittat formen under den senaste tiden säger så här inför matchen:

Vi är så klart jätteladdade, vi ska bara göra en så bra prestation som möjligt, och försöka vinna matchen. Det som händer efteråt går inte att tänka på nu liksom. Sandviken är ett väldigt bra lag som kämpar för att komma direkt till kvartsfinal så dom har ju också mycket att spela för. Men vi har en positiv trend som jag hoppas ska fortsätta i eftermiddag, säger Kasper.

Vad säger du om din egen prestation i dom senaste matcherna? (Kasper har gjort 7 mål och 3 assist i de tre senaste omgångarna)

Det känns bra, jag jobbar stenhårt varje match för att bidra med det jag kan, det är skönt att jag fått lite extra utdelning nu, det är ju nu det gäller så det är viktigt att alla steppar upp för varandra.

Vad kommer krävas mot Sandviken i eftermiddag? Vad kommer publikens stöd betyda?

Det krävs att vi får en riktig fullträff, och att vi under hela matchen spelar vårat spel och inte är rädda för att inte vinna, vi måste gå för att vinna hela matchen.

–Vi pratar alltid om att det betyder väldigt mycket, det är fantastiskt att ha bra stöd på läktarna! Vi har spelat väldigt många hemmamatcher på senaste tiden och ändå fortsätter supportrarna komma, det känns grymt. Jag hoppas det kommer så många som möjligt idag också, vi kommer verkligen behöva våra fans, avslutar Kasper.

Hammarby-Sandviken, lördag klockan 15.00, Zinkensdamms IP.

/Gustav Wall