Hammarby Bandy förstärker säljavdelningen inför vintern

Hammarby Bandy hälsar Jörgen Hjort välkommen till marknadsavdelningen. Jörgen kommer främst jobba emot nya sponsorer, med fokus på bland annat Bandyns dag 27/1 -24, men även i kontakten med tidigare sponsorer och partners som inte varit en del av Hammarby Bandy och Zinkensdammsupplevelsen på senare år.

Många med grönvita hjärtan känner igen Jörgen som partiledare för Bajenpartiet. Bajenpartiets arbete genererar varje år intäkter till olika Hammarbysektioner, och de har vid flertalet tillfällen engagerat sig för Hammarby Bandy. Dessutom är Jörgen en frekvent besökare på Zinken!

Arbetsmässigt har Jörgen Hjort erfarenhet från att själv vara sponsor till Hammarby, bland annat åren 2008-2010 där Finlux var med på matchtröjorna för både bandyn och fotbollen. Jörgen var då Country Manager för Finlux och var den som låg bakom avtalet. Utöver nuvarande jobb på Hammarby Bandy är Jörgen fortsatt säljare för Scantra, ett företag som funnits på på marknaden sedan 1991 och är en av de ledande aktörerna på profilmaterial till företag. Scantra AB går också in som sponsor till Hammarby Bandy.

Vi hälsar Jörgen Hjort välkommen till Hammarby Bandy. Jörgen nås på mobil 0707-800018 eller på mail jorgen@hammarbybandy.se