Jonas Lindqvist efter segern borta mot Sirius: ”Det krigades i 95 minuter”

Huvudtränare "Linkan" är väldigt nöjd med lagets andra halvlek i Uppsala igår, han berättar även att Robert Rimgård väntar på magnetröntgen efter det olyckliga fallet i slutskedet av matchen igår, där liberon gjorde illa sitt knä.

2-0 underläge i 63:e matchminuten igår och ni vänder och avgör matchen i 95:e, vad tar ni med från den prestationen?

Det vi främst tar med är moralen vi visar i andra halvlek. Vi växer in i matchen och är numret bättre än Sirius. Så jäkla kul att se grabbarnas laginsats igår. Bra prestationer, alla lägger ner jobbet som behövs för att vi ska vara spelförande. Det krigades i 95 minuter, härligt att resultatet gick vår väg.

Robert Rimgård utgick skadad i slutskedet av matchen igår, vad var det som hände och har han undersökts ännu?

Det som hände var att han tog ett grepp om en Siriusspelare som i sin tur ramlade och landade på Robban, dom landade olyckligt helt enkelt. Siriusspelaren hade lite ångest efteråt för att Rimgård fick så ont så jag tror att dom haft lite kontakt på SMS under dagen, det var en olyckshändelse och såklart olyckligt att vi får en skadad spelare. Robert kommer inte kunna spela på onsdag mot AIK, men jag hoppas han är tillbaka så snart som möjligt.

Han haltade rejält när vi klev av bussen när vi kom tillbaka till Zinken igår kväll och det jag vet är att det rör sig om en knäskada, mer än så vågar jag inte säga. Det som händer nu är att Robert i morgon måndag (förhoppningsvis) får gå på magnetröntgen och sen får vi ta det därifrån. Robban ska kontakta mig när han får mer information, avslutar Linkan.

Hammarbys nästa hemmamatch: derby mot AIK, onsdag den 1 december klockan 19.