Jansson inför morgondagens match: ”Ofta tight mot Motala”

Hammarby går in i sluttampen av försäsongen med en eftermiddagsmatch i morgon, onsdag, mot IFK Motala. Start kl 17.00 i Gubbängen.

Läget känns bra inför morgondagens match, för drygt en vecka sedan vi hade en bra helg i Småland där vi gjorde två bra matcher. Sen har vi fortsatt jobbat på bra sedan dess. Vi ser fram emot månaden med den efterlängtade seriepremiären och allt vad det innebär så i morgon ska vi försöka göra ännu en bra prestation att ta med oss mot elitserien.

Förra helgen matchade Bajen mot Vänersborg och Vetlanda och nu fortsätter det mot ett motstånd som förväntas tampas i mitten av den kommande elitserien.

–Mot Motala brukar det allt som oftast vara väldigt tighta matcher, dom spelar bandy med ett bra tålamod och det ska vi också se till att göra. Vi har lite revanschlusta också eftersom vi torskade mot dom i fjol. Det blir en nyttig värdemätare, avslutar Jansson.

Köp biljetter till matchen här.

På plats i Gubbängen kommer du kunna hämta ut ditt säsongskort. På plats har vi även mat- och dryckesförsäljning. Allting sker på samma plats: längs restaurang- och konferenslokalerna längs ena kortsidan. För att komma in på arenan använder du huvudentrén. Vi ser gärna att du köper biljett på länken ovan men man kan även betala med swish på plats.