Ivan Lebedev inför kvällens fajt: ”Vi känner oss förberedda, helt klart”

Vi tog ett snack med Lebedev inför fredagens match mot Sirius:

Ni kommer från en viktig seger mot Gripen/Trollhättan i senaste matchen, vad tar ni med er från det?

Segern senast var som du säger otroligt viktig, vi tar med oss att vi krigade hårt i defensiven, det gjorde vi väldigt i den senaste matchen. Vi jobbade tillsammans och kämpade hela vägen till två poäng. Spelar man i ett lag som heter Hammarby Bandy vill man visa sig på planen, och det gjorde vi sist, det är det främsta vi tar med oss inför dagens match. Sen gjorde vi det bra i offensiven i mångt och mycket också.

Hur känns det, har ni bra koll på motståndarlaget?

– Vi hade lite snack om Sirius innan dagens (torsdag) träning, så vi har rätt bra koll. Det största fokuset från oss kommer ligga på vårt eget spel och vad vi gör. Det är bättre att tänka på vad vi själv ska göra på planen för att göra en så bra match som möjligt. Men vi känner oss förberedda för att möta Sirius, helt klart, säger Ivan.

Säg något om publikens stöd? (senast 1041 personer i publiken, vilket var nytt publikrekord i hallen)

Stödet vi har på hemmaplan är väldigt viktigt för oss, men nu längtar vi mycket till Zinken, såklart. Men nu är det så varmt och det är tacksamt att vi kan spela i Gubbängen, så vi slipper skjuta upp matcher. Det är bra förutsättningar där och det är kul att det kommer så mycket Bajare och kollar på oss, det har inte varit mycket folk i den där hallen så många gånger och det känns grymt att vi kan ta nya publikrekord.

Du gjorde ett läckert mål senast, kommer det ett nytt i kväll?

– Hoppas det, om jag får några fina lägen ska jag se till att göra ett mål, avslutar Ivan.

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR! MATCHSTART 19.00.

/Gustav Wall