Huski Chocolate ny huvudpartner till Hammarby Bandy

Hammarby Bandy kan stolt presentera Huski Chocolate som ny huvudpartner och bröstsponsor på både herr- och damlagets matchtröjor.

Dessutom kommer samarbetet mellan Hammarby Bandy och Huski Chocolate att märkas på Zinkensdamm genom hela säsongen – med allra störst fokus på Bandyns dag, lördagen 11 januari.

Huski Chocolate, som specialiserar sig på varm och kall chokladdryck med naturliga råvaror, har sin största marknad i fjällvärlden, men det är inte bara snö och berg som gäller för det globala företaget med svenska rötter.
Inom sporten finns Huski Chocolate representerade som huvudsponsor till klassiska fotbollslaget Millwall F.C, London, men också till McLaren i motorsportens Formel 1.

På Zinkensdamms is, hos Hammarby, kommer Huski Chocolate nu synas och verka för att stärka klubbens arrangemang inom världens kanske vackraste bollsport. Varför då?

– Vi tycker det är ovärdigt att bandyn har förlorat statusen som den hade för tio år sedan, och vi vill bidra på det sätt vi kan för att hjälpa till att få bandyn mer folklig – bandyn förtjänar att vara den svenska nationalsporten, säger Jon Sten, operativ chef på Huski Chocolate i Sverige.

­– Vi ser mycket fram emot samarbetet med Hammarby Bandy. Bandy är en tuff sport som ofta spelas utomhus och det finns en tydlig röd tråd mellan varm choklad, bandy, Hammarby och Zinkensdamm, säger Jon Sten. 

– Hammarby är en anrik klubb inom den svenska bandyn och Zinkensdamm i sig är en unik plats i den svenska sportkulturen och vi ger oss själva ”gult kort” för att vi inte vart närvarande här tidigare.

På Hammarby Bandys matcher riktar vi nu fokus på att styra kioskutbudet mot vår nya huvudsponsor. Vi kommer att sälja varm choklad med vispgrädde och marshmallows för ett finfint pris – där en betydande del av summan kommer att gå till Hammarby Bandys ungdomslag.

Jättesatsning på Bandyns dag, den 11:e januari 

Till den mångåriga traditionen Bandyns dag så kommer Huski Chocolate vara matchvärd, och det blir en jättesatsning där flertalet av våra andra samarbetspartners också kommer ingå.

Redan ett par timmar innan matchen så öppnar Zinkensdamm där Huski Chocolates Anton Axellie kommer att bjuda på show på ett sätt som vi aldrig tidigare sett på Zinkensdamm. Det här eventet riktar sig mot barn och ungdomar och förhoppningen är att fylla Zinken till bristningsgränsen. Mer information kommer men vi råder alla Hammarby- och bandyfantaster att redan nu ringa in lördagen den 11 januari, 2020, i sin kalender.

Om Huski Chocolates produkter:

Huski Chocolate Hot
Huski levererar en världsledande varmchoklad till hotell, restaurang, café, barer och evenemang. Huskis maskiner har en chokladsyrup som skapar en dryck på bara några sekunder – och den smakar som hemmagjord.

Huski Chocolate Cold
En äventyrares premiumprodukt. En rik och lyxig mjölkchokladsdryck med en perfekt balans. Ska serveras iskall och på stående fot. Gjord av UTZ-certifierad kakao.

Läs mer på www.huskichocolate.com

Läs mer om Hammarby Bandys officiella partners här