Hotellnätter, spa-upplevelse med 25% till Hammarby Bandy!

Det här är en finfin möjlighet att slå två flugor i en smäll: planera din hemester och stötta Hammarby Bandy samtidigt.

Det som gäller är en rabattkod (hammarbybandy) vid köp av ett presentkort kallat GoSportive. Presentkortet kan användas som hel- eller delbetalning av hotellnätter, konferenser och möten, spabesök, fika på hotellens takterrasser eller middag i hotellrestaurangerna, alltså det mesta som är knutet till Nordic Choice Hotels.

Genom att köpa GoSportive hos Nordic Choice Hotels får Hammarby Bandy 25% av intäkterna.

Passa på att unna dig en härlig hotellupplevelse eller ge bort till någon du tycker förtjänar det så stöttar du klubben på samma gång. Nordic Choice Hotels har ju ett gigantiskt utbud och presentkorten du kan köpa kan användas på samtliga Nordic Choice Hotels som omfattar Comfort, Quality, Clarion och Clarion Collection samt Nordic Hotels & Resorts, till exempel Yasuragi, TAK, At Six, Nordic Light och många andra.

Klicka dig in på länken ​https://www.nordicchoicehotels.se/gosportive-presentkort/,​ använd kod “hammarbybandy” och köp ett presentkort till valfritt belopp. Easy!
Vi hoppas att det här kan göra din semester, eller hemester, både trevligare och mer grönvit! Presentkortet går att köpa fram till 31 augusti 2020.