Hoppfullt kryss i Uppsala

Ett steg i rätt riktning för Hammarby i kvällens match mot Sirius i Recoverhallen. Matchen slutade 4-4 efter en sen kvittering från hemmalaget. Kortare analys från #9 David Jansson och huvudtränare Claesson här:

Vi gör en bra insats idag tycker jag, det var ett steg framåt både defensivt och offensivt. Vi får lite mer snurr på grejerna och spelar en väldigt jämn match, synd att vi inte håller ut hela vägen, men vi tar med oss en bra prestation härifrån, säger David Jansson efter slutsignalen.

Tydligt att vi tar ett steg åt rätt håll, sen har vi så klart mycket att fila på, vi är i en process, gör bra saker och får kvitton utifrån det. Spelarna fick kliva runt på lite andra positioner och det gör att vi får ut lite mer kraft i rätt riktning, så det är jag mest nöjd med, helt klart, säger Jonas Claesson.

Ny match väntar redan i morgon fredag, då väntar en resa till Karlstad för att möta anrika IF Boltic Bandy i deras nybyggda hall.

Kvällens målskyttar:

David Jansson (ass. Melker Broberg), Ivan Lebedev (ass. Felix Nyman), Robin Sundin (ass. David Brodén), David Pizzoni (ass. Adam Gilljam)