Hjärnskakning på Ivan Lebedev

Den smäll Ivan Lebedev fick i matchinledningen mot Motala i fredags kommer hålla honom borta från spel under ett tag.

Ivan Lebedev tvingades direkt att bryta i bortamatchen mot Motala efter att han kolliderat med en Motalaspelare och handlöst fallit mot isen, det efter bara några minuter. I halvtid fick Lebedev transport till sjukhus och efter ytterligare undersökningar så kom det väntade beskedet att Lebedev dragit på sig en hjärnskakning.

Det som nu väntar är vila och sedan ett försiktigt upptrappande mot comeback för vår ryss, som vikarierade i försvaret i 4-4-matchen mot Motala, men tidigare under året också gjort två mål framåt.
Hjärnskakningar är något att ha största respekt för och Lebedev kommer givetvis att vara borta precis så länge det krävs för att han sen ska vara tillbaka till 100%.

På skadesidan, som varit ett eländigt kapitel för Hammarby Bandy under hösten, så är Felix Nyman återigen i full träning efter sin fotoperation. Även Carl-Johan Rutqvist är några veckor bort från att kunna gå hundra procent. När Ivan Lebedev kan tänkas gå fullt är ännu oklart, men vi återkommer såklart i den frågan.

/CL