Hammarby vann på nytt – 8-4 mot Broberg

Efter urladdningen mot Tellus så fortsatte Bajen träningsmatchandet på ett bra sätt.

Hammarby rivstartade mot Broberg/Söderhamn och gjorde 1-0 genom Kasper Milerud, efter en vacker soloåkning med tillhörande assist från Robin Sundin. Hemmalaget trummade sedan på inför 50 åskådare och gick upp till 4-0 innan Broberg/Söderhamn reducerade på hörna. Halvtidssiffrorna skrevs till 5-1.

I andra halvlek mattades tempot och Hammarby drog på sig flera utvisningar. Noterbart är att Alex Egorychev och Christoffer Fagerström gjorde ett finfint mål när Bajen hade två spelare utvisade. Fagerström gjorde hattrick i matchen.

–I stora delar är jag nöjd med prestationen. Framförallt när vi håller våra roller och gör det vi sagt. Vi håller våra positioner bra. Sen behöver vi göra det under längre perioder i matcherna, säger tränare Pierre Roos.

–Vi håller ihop laget bra i vår defensiv. Vi gör det till exempel bra i andra halvlek när vi har två spelare utvisade. Nu är det viktigt för oss att vi fortsätter jobba vidare utifrån våran idé. Vi har mycket att jobba på både offensivt och defensivt, säger Roos.

Lucas Dalin, på bilden, gjorde också mål i matchen.