Hammarby Bandys skridsko- och bandyskola – Stockholms bästa!

Vi på Hammarby Bandy har i flera decennier lärt Stockholmsbarn att åka skridskor. Vi tycker att skridskoåkning är något för alla och att bandy är den vackraste sporten som finns. Efter att ha varit med i vår skridsko- eller bandyskola tror och hoppas vi att du tycker detsamma – för lägsta tänkbara pris erbjuder vi skridsko- och bandyskola hela helgerna, hela vintern.

Det är nämligen aldrig för sent att lära sig åka skridskor, men det är helt klart bättre att börja öva tidigt. Fråga bara Kennedy Bakircioglu!

Anmälan är öppen till Stockholms bästa skridskoskola

Säsongen 2023/24 startar upp i Gubbängens skridsko- och bandyhall och när Zinkensdamms is ligger så flyttar vi verksamheten till Zinken.

LÄS MER NEDAN ELLER GÅ VIDARE TILL ANMÄLAN DIREKT HÄR

Varför lära sig att åka skridskor? 

Att lära sig åka skridskor ger dig ett nöje som håller livet ut. Friheten att färdas fram på den blanka isen är jämförbart med att åka skidor, men idrott på is är inte väderberoende på samma sätt som snö-sport: i varje svensk stad har du möjlighet att åka skridskor under stora delar av året.
Just bandysporten är förmodligen världens snabbaste bollsport samtidigt som den är både vacker att se på och rolig att spela.

Vem kan vara med?

Alla! Företrädelsevis är deltagarna tjejer födda mellan 2012-2018 och killar födda mellan 2015-2018, men vi har såväl yngre som äldre deltagare

När börjar säsongen?

Söndagen 22/10 (vecka 42) kör vi igång i Gubbängens skridsko- och bandyhall, kl 9.30-10.30. De första veckorna är enbart på söndagar, men från november är det både lördagar och söndagar som gäller. När isen på Zinkensdamm ligger så kommer alla pass att vara på Zinken.

Vad kostar det?

Vi håller alltid ner priset! 1050 kr för ett barn, hela säsongen. Utöver det tillkommer också en engångskostnad på 250 kr för medlemskap i föreningen.

Är det skridsko- eller bandyskola?

Som namnet säger är det både och – men fokus ligger på skridskoåkningen. När vi kör två pass per helg så är det skridskofokus på ena passet och klubba & boll på det andra.

Vad behöver man för utrustning? 

Skridskor och hjälm är obligatoriskt för alla som befinner sig på isen.

Vem leder skridsko- och bandyskolan?

Ledare från Hammarby Bandys ungdomsorganisation.

Var kan jag ställa ytterligare frågor? 

Kontakta Jonna Nyman på Hammarby Bandys kansli: 070-3632506 / jonna@hammarbybandy.se.

För ytterligare information samt anmälan trycker du här