Gräsroten – nästan en kvarts miljon kr och tredje störst i Sverige

Svenska spels gräsroten baseras på vilken förening personer väljer att stödja. Hammarby IF Bandy är tredje störst i hela Sverige, och det ger oss en intäkt på över 220 tusen kr.

Tack vare er som registrerat Hammarby IF BF som favoritförening så har vi fått 229 481 kr utbetalda.

Du kan själv titta till siffrorna här. endast AIK hockey och Leksand hockey är större än Hammarby Bandy av alla deltagande föreningar i vårt land.

Vi vill också passa på att tipsa om att bli medlem i vår förening. Vi är i nuläget ungefär 600 st medlemmar, och når vi 800 st har vi det största medlemsantalet i föreningens historia – inte dåligt för en över 100 år gammal bandyklubb!
Ser man på var våra medlemmar bor så är det väldigt centrerat runt Zinkensdamm, Stockholm och Söderort. Men vi vet att det finns folk i hela landet som stödjer oss – det ser man inte minst i Gräsroten/Svenska spels sammanställning.

Du blir medlem superenkelt här. Du kan nå samma länk om du använder menyn -> supporter -> medlem.

Medlemmarnas orter i Hammarby Bandy, medlemsår 22/23

Och du, kom ihåg att det både viktigaste och roligaste man kan göra är att gå och se Hammarby Bandy lira! I morgon, kl 19, är det fredagsbandy när vi möter Sirius i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Vi ses där! Biljetter köper du här.

Du läser mer om gräsroten, och ändrar till Hammarby Bandy som favoritklubb här! (Du måste vara inloggad på Svenska spel för att ändra.)