Glada nyheter i säsongens första match

Stabil seger (8-0) mot TB/Västerås när herrlaget gick på match-is.

Det blev en stabil seger i säsongens första träningmatch. Efter 3-0 i paus blev det hela 8-0 till de grönvita mot ett TB som gjorde sin fjärde träningsmatch.
Västeråsarna hängde med skapligt i första halvlek men Hammarby höll i taktpinnen efter två snabba hörnmål signerade av Ted Bergström och Robin Sundin.
TB/Västerås hade en del chanser men nyförvärvet från Västerås Filip Mörkdal var lysande i målet. I slutet av halvleken slog Adam Gilljam in 3-0 och matchen kändes avgjord.

I andra halvlek gjorde Ted Bergström två vackra mål och visade att han kommer att bli en ny favorit för Zinkenpubliken.
Med kvarten kvar gjorde Pontus Nordenfors 6-0. Pontus ingår i avtalet som Hammarby har med Tellus och han visade att han kan bli en tillgång den här säsongen. Nyförvärvet från Falun David Jansson gjorde 7-0 innan Adam Gilljam dunkade in slutresultatet 8-0 på straff. Glädjande nog höll Max Bergström, som fick stå i andra halvlek, nollan trots ett par farliga hemmachanser.

Totalt sett en mycket bra premiär. Tre mål av Ted Bergström och stabila insatser av de andra nyförvärven. Tillsammans med Ted och Filip Mörkdal var även David Pizzoni Elving framträdande i matchen.

Hammarby Bandy