Funktionär på Zinkensdamm

Vid varje hemmamatch jobbar omkring 50 personer på Hammarbys hemmaarena Zinkensdamms IP. För närvarande söker vi publikvärdar, kioskpersonal och entrévärdar till arenarummet samt barpersonal till Zinkentältet.

Är du intresserad? Maila oss på info@hammarbybandy.se
En intresseanmälan är inte bindande och du är givetvis välkommen att hjälpa till på de matcher du vill – liksom att gå som supporter på de matcher du känner för det.

Vad får du som publikvärd?
Som publikvärd är du mycket värdefull för Hammarby Bandy. Du får erfarenhet kring arrangemang och eventarbete och möjligheter att få goda referenser till ditt CV.

En publikvärd är Hammarby Bandyns representant inför våra besökare, du ger alla som kommer till våra matcher bästa möjliga service och hälsar dem välkomna och adjö och svarar på våra besökares frågor.

Vid varje match bjuds du på fika och/eller mat, och en eller två gånger per säsong så bjuds du med på en fest arrangerad av klubben; exempelvis en avslutningsfest.

Vad får du som barpersonal?
Att arbeta som barpersonal i Zinkentältet är ett stundtals hektiskt arbete, där många av dina egenskaper sätts på prov; du bör vara stresstålig och, såklart, alltid trevlig i ditt bemötande av våra gäster. Du serverar mat och dryck och sköter kassan.

Ditt arbete i Zinkentältet kan vara antingen ideellt eller avlönat, alldeles oavsett ger det dig nyttig arbetserfarenhet.