Påminnelse: Hemmapremiären i morgon, fre 5/11, är uppskjuten

På grund av det mycket milda vädret kommer inte fredagens hemmapremiär mot Örebro SK att spelas som planerat. Nytt speldatum blir söndagen, 21 november, klockan 13.00. Ny hemmapremiär: HIF-Edsbyn, fredagen 12/11, kl 19 på Zinken.

Den som väntar på vår hemmapremiär får vänta en vecka ytterligare. Minst. För ännu är inte heller Hammarby-Edsbyn (12/11) garanterad att spelas enligt schemat, men Idrottsförvaltningen kommer göra sitt yttersta och just nu ser även väderprognosen optimistiskt kall ut! Den matchen kommer i så fall spelas klockan 19.00, fredagen 12/11, på Zinkensdamm – och det är det vi jobbar efter och hoppas på.

För er som har köpt lösbiljett till ÖSK-matchen kommer mer information via mejl, men nytt datum och klockslag blir söndagen den 21:a november, klockan 13.00 på Zinkensdamm.

För er som tittar i er kalender och ser att Hammarby-Örebro SK nu krockar med Hammarby Fotbolls match i Degerfors kan vi ge hoppfulla besked om att vi kan komma att visa den bortamatchen i Zinkentältet, direkt efter avslutad bandymatch (avspark i fotbollen är kl 15.00).

Vill du se Bajen? Planera in nästa vecka, förutom den förmodade hemmapremiären mot Edsbyn 12/11 så spelar vi också borta mot VSK, på tisdag, 9/11. Vi arrangerar en bussresa dit som du kan anmäla dig till genom att trycka här.