Förstärkning i herrlagets ledarstab: Gustav Wallin ansluter

Hammarby Bandy har nu i dagarna skrivit ett avtal med Gustav Wallin, som återkommer till Bajen, efter tre år som tränare för Tellus Junior Elit.

– Det här är en perfekt värvning. Gustav blir en bra resurs för mig och laget samt förstärker övriga ledarteamet, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

– Intressant att få in Gustav i teamet. Han har stor kunskap i det digitala och med det hoppas vi få en bra utveckling både individuellt och som lag, säger klubbchefen Pär Beckne.

Gustav presenterar sig själv med följande beskrivning:

– Mitt namn är Gustav Wallin och jag är en 29-årig bandytränare med rötter i Västerås. Med en stark passion för bandyn har jag genomgått svenska bandyförbundets elittränarutbildning med inriktning mot junior elit. Under mina tre senaste säsonger som tränare har jag haft ansvar över Tellus J19 elit, där jag har kombinerat traditionell träning med moderna digitala verktyg för att maximera spelarna och framförallt lagets utvecklingspotential. Jag är väldigt imponerad över föreningens tydliga vision och målsättningar. När möjligheten uppstod att arbeta under Misja uppstod, såg jag det som en naturlig progression för mig själv, ett steg i rätt riktning. Samtidigt är jag medveten om min kompetens inom specifika områden, och jag är övertygad om att det kommer vara till stor nytta för lagets framgång.

– Innan min tid inom Tellus J19 elit var jag aktiv inom ledaruppdrag både i Västerås och Hammarby. Just nu studerar jag på Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH), där jag fortsätter att fördjupa mig i ämnen relaterade till idrott och träning. Jag ser fram emot att påbörja en ny resa med Hammarby Bandy och att fortsätta att stödja och inspirera spelare i deras utveckling. Jag är väldigt tacksam för att jag får den här möjligheten.

Välkommen tillbaka, Gustav!