Köket & Gården huvudpartner till Hammarby Bandy

Grönsakshuset förlänger sitt engagemang som huvudpartner åt Hammarby Bandy till 2025.

I samband med att man förlänger avtalet som gäller både Hammarby Fotboll och Hammarby Bandy i ytterligare tre år väljer man också att lansera sin direktförsäljning av grönsaker till en bredare publik. Det långsiktiga samarbetet lanseras under samlingsnamnet ”För den gröna saken” vilket är tänkt att understryka Köket & Gårdens engagemang i Hammarby, där man utöver att bli partner även låter delar av försäljningen gå tillbaka till klubben. Att äta mera grönt är dessutom inte bara bra för klubben utan också bra för hälsan, bra för miljön, bra för prestationen och bra för svenska matproducenter – allt för den gröna saken!

Köket & Gårdens VD, Håkan Larsson:
–Vi lever efter devisen ”både reko och gott” och precis som odlaren och kocken har mycket att säga till varandra tror vi även att Köket & Gården och Hammarby Fotboll kan skapa något som är bra för planeten, magen och klubben.

Hammarby Bandys ordförande, Magnus Alfredsson:
–Vi är väldigt stolta över att Köket & Gården är en huvudpartner till Hammarby Bandy. Grönsakshuset har varit mycket viktiga för oss de senaste åren och nu går vi in med fortsatt stark tilltro om framtiden för den gröna sakens skull!

Hur fungerar Köket & Gården?
Köket & Gården är en ny digital saluhall som har ett tydligt fokus på närproducerade och säsongsodlade råvaror. Här handlar du frukt och grönt när det smakar som bäst, alltid med kärlek och respekt för både människor och vår jord.

Redan idag kan man beställa hem frukt och grönt från Köket & Gårdens digitala saluhall via deras hemsida, klicka här för att besöka Köket & Gården. Under hösten kommer man dessutom att lansera säsongsbetonade Bajenlådor som samlar de bästa råvarorna, där innehållet inspireras av både recept från Hammarbys värld och av det som är i säsong.

–Bra mat närmare är vår garanti för att allt du köper hos oss är både schysst och gott.  Vi har ett tydligt fokus på närproducerat och svenskproducerat men vi erbjuder även prima frukt och grönt från jordens alla hörn, säger Håkan Larsson, VD på Köket & Gården

Om Grönsakshuset
Grönsakshuset är ett matälskande familjeföretag med 30 års erfarenhet att leverera frukt och grönt av högsta kvalitet till restauranger, cafeér, butiker, skolor, sjukhus. Vi tar ansvar från jord till bord – och erbjuder både ekologisk och säsongsbaserat frukt och grönt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Skövde men vår verksamhet är idag rikstäckande med lokala lager över hela Sverige.

Om Köket & Gården
Det som skiljer Köket & Gården från andra grönsakshandlare är vår digitala saluhall, där odlare och kockar möts. En digital torgmarknad där vi fokuserar på närproducerat, men också erbjuder ett brett sortiment från jordens alla hörn. Dessutom ser vi alltid ser till att det du beställer levereras så snabbt, lokalt och miljövänligt som möjligt. Gott och reko helt enkelt.