Film: Claesson på plats med a-laget

Jonas Claesson, med sin älskvärda småländska dialekt, presenterade sig för Stockholmskillarna i Hammarbys a-lag. Första passet tillsammans för säsong 2022/23 - gestaltat av Romus Ramström och hans kameror.

Hammarby Bandys herrlag har under veckan börjat sin träning för vintersäsongen. På plats häromdagen var huvudtränare Jonas Claesson.

–Jag känner igen killarna bättre med hjälm och skridskor snarare än löparskor, men det är riktigt kul att vara här, säger Jonas Claesson.

Till supportrarna hälsar Claesson:

–Vi hoppas på ett fortsatt men också växande stöd och att supportrarnas stöd gör framsteg precis som våra spelare, säger Claesson.

Även fystränare Joakim Carlsson är intervjuad i reportaget nedan. 27-åriga Jocke, med bakgrund inom hockeyn, har snart slutfört masterprogrammet på GIH och har fokus på bandy i sitt examensarbete. Han genomför fysträning och fystester med spelarna nu i veckorna. Spelarna går sedan över på ett individuellt program över sommaren för att sedan genomföra jämförande tester med Jocke i början på augusti. Mer om Jocke och hans bandyarbete kommer.

Foto, film och klippning av Romus Ramström.

Hammarby Bandy välkomnar Joakim Carlsson och tackar också Richard Wallin för välgenomfört arbete – Wallin på Wer-training skötte försäsongsträningen i fjol.