En trotjänare väljer att avsluta sin elitkarriär efter 15 år i Bajen

Hammarby Bandy tackar av en av sina stora spelare. #55 Robert Rimgård, 35 år, har bestämt sig för att avsluta sin elitkarriär i bandy.
Robert framför följande hälsning:
-Jag har haft förmånen att under 15 år representera denna fantastiska klubb. Det har varit en del upp och del ner under den långa resan. Jag minns framförallt härliga slutspelsmatcher och andra stora matcher på Zinken samt inte minst 2 SM-guld (2010 och 2013). Nu har jag i samråd med familjen kommit fram till att det är dags att lägga skridskorna på hyllan, även om jag säkert skulle hålla några år till för spel på elitserienivå. Det känns dock rätt att nu kunna ge mer tid för det privata och familjen samt min fortsatta civila utveckling, där jag idag arbetar som avdelningschef på PreZero Recycling AB.
 
-Var sak har sin tid och nu har Robert själv valt denna väg, vilket vi beklagar men också har stor respekt för. Att ha gjort så viktiga insatser för klubben under så många år är stort och ska applåderas. Robban har med åren vuxit ut till en viktig ledargestalt, både på och utanför planen. Vi vill rikta ett stort och innerligt tack för allt som du har gjort för Hammarby Bandy, säger ordförande Jan Henriksson. I detta instämmer även klubbchefen Pär Beckne och huvudtränaren Misja Pasjkin (som vann guldet 2013 tillsammans med Robert!).
En intervju med Robert kommer längre fram!