Alexander Egorychev återvänder till Ryssland

Alexander Egorychevs knäskada kommer att hålla honom borta från spel i cirka två månader. Hammarby Bandy och anfallaren är därför överens om att Egorychev ska få resa hem till Ryssland och där kunna söka en ny klubb.

Hade det varit en normal säsong så hade Zinkens publik garanterat imponerats av Alexander Egorychevs anfallsräder. Nu har inte publiken kunnat vara på plats för att se Egorychevs klubba-skridsko-finter, som kunde snurra upp flera försvarare samtidigt.

Inte heller har publiken fått se hans fem mål och två assist, för det han hann göra innan en knäskada drabbade honom i matchen mot Villa Lidköping.

Enligt läkarutlåtanden i Stockholm så kommer knäskadan hålla Alexander Egorychev borta i ungefär två månader. Egorychev återvänder därför till Ryssland, där han har fru och barn.

Hammarby Bandy och Egorychev är också överens om att tillåta Egorychev att leta efter en ny klubb. Underskrivna övergångsblanketter, lycka till-önskningar till sina tidiare lagkamrater och flygresan hem till Ryssland genomfördes 26-27 december.

Vi tackar Alexander Egorychev för hans insatser och önskar att de både varit över längre tid och inför vår kära publik.