Derbyt mot Tellus skjuts upp

Hammarby har en handfull konstaterade fall av covid-19 i truppen. Fredagens hemmamatch mot Tellus skjuts upp till nytt datum.

Likt tidigare vid uppskjutna matcher så kommer du som köpt biljett att erbjudas återbetalning alternativt att nyttja biljetten vid det nya speldatumet. När det nya speldatumet är inlagt i systemet kommer du få den möjligheten via vår biljettjänst Nortic.

Flytten av Tellusmatchen är den sista flytten av en grundseriematch – det finns helt enkelt inte mer möjligheter för lag att få matcher på nya datum, eventuell sjukdom till trots. Det innebär att lagt spelschema nu ligger och Hammarby har alla möjligheter att ta många poäng och med det nå slutspel. 

Matchen mot Tellus flyttas till torsdag 17/2, avslag kl 19.00.

Hammarby spelar nästa match borta mot Bollnäs på söndag, vi arrangerar en supporterbuss till Sävstaås. Här kan du boka din plats på bussen.

Matchen har avslag klockan 16 på söndag och bussen rullar från Zinkensdamm klockan 11.30, med lunchpaus i Gävlebro. Både bussresa och matchbiljett ingår i priset som ligger på 300 kr. Hemkomst ca 22.00, Zinkensdamm.

Hammarbys nästa hemmamatch: tisdag 8/2 klockan 19.00, då kommer Motala på besök.


Veckan därefter blir sedan en BAJENVECKA som heter duga, hela fyra Zinkenmatcher avslutar seriespelet: 

Hammarby – Västerås SK, söndag 13/2 kl 15.00
Hammarby – Bollnäs, tisdag 15/2 kl 19.00
Hammarby – Tellus, torsdag 17/2 kl 19.00
Hammarby – Sandviken, lördag 19/2 kl 15.00 (ny matchtid)

Köp biljetter till Hammarby Bandys hemmamatcher här

Spelschemat i sin helhet:

Vi påminner även om vårt grymt läckra sortiment av souvenirer, de köps enklast vid våra hemmamatcher – men du kan också komma till kansliet på Zinken för att köpa eller få grejerna hemskickade.

Stötta Bajen in i det sista!