Derbyinformation: Ny storpublik väntas

Återigen stundar en stormatch på Zinken, här är all information du behöver om allt från entréer till matsedel.

Stora entrén är Hammarbysupportrarnas entré och den öppnar klockan 17.00, samma öppningstid gäller för Zinkentältet. I Zinkentältet kommer vi under fredagens derby att servera folköl. På matsedeln står skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor, schnitzelmackor samt chili con carne med ris.

I VIP-matsalen serveras svensk sjömansbiff med inlagd gurka (endast ett fåtal platser finns kvar, mejla marknad@hammarbybandy.se vid intresse). Även här serveras folköl och alkoholfria alternativ.

Hammarby Handboll kommer finnas på plats i bland annat Zinkentältet och berätta om den insamling som pågår för laget, som går som tåget i allsvenskan. Bl.a säljs biljetter till kommande hemmamatcher. Läs mer om handbollens situation här.

Dessutom kommer Hammarby Old Boys, laget som spelade veteran-VM i bandy med stor framgång, att intervjuas i Zinkentältet. Flera av Bajens bästa spelare genom tiderna kommer således finnas på plats. I samband med det här kommer även ytterligare en grej att ske, vad det är presenteras under torsdagen.

Hammarby-supportrar uppmanas ta sig till Zinken från och kring  Zinkensdamms tunnelbana. Det kommer finnas avspärrningar längs både ringvägen och på ringvägen-läktaren.

Information bortasupportrar:
Entrén till bortasektionen öppnar klockan 18.00. Kioskförsäljning mm finns just innanför entrén. Gästande supportrar uppmanas att komma från Södra stations-hållet.

Nära 3000 biljetter är sålda och du köper dina biljetter här.