Uppdaterad derbyinfo: Hammarby-AIK

I morgon stundar säsongens hemmaderby mot AIK. Det finns en hel del info som är nyttig att ta del av. Uppdaterad 30 nov kl 13.00.

På derbyt mot AIK räknar vi med en publiksiffra på 4000 och det bästa är att köpa förköp via biljettlänken.

Det kommer inte finnas någon bortasektion efter ett beslut mellan föreningarna, polis och förbund.
Zinkentältet kommer att servera mat- och dryck enligt ordinarie utskänkning.
Menyn är ris och chiliconcarne (100 kr), ris och köttgryta (100 kr) samt ärtsoppa med brutchen (70 kr). Zinkentältet öppnar 17.00.

Eftersom att Zinkensdamm är en utomhusarena råder INGA nya restriktioner för att besöka matchen.

OBS! Från den 1:a december råder däremot vissa covidrestriktioner, vilket i vårat arrangemang skapar förändringar i Zinkentältet. Enligt de bestämmelser som träder i kraft på matchdagen behöver man vara vaccinerad för att befinna sig på inomhussammanslutningar för över 100 personer – det innebär att du som besökare i Zinkentältet behöver visa vaccinpass och det kommer du kunna göra direkt efter stora entrén, för våra funktionärer. Där får du sedan ett band som du under hela arrangemanget kan visa för Zinkentältets entrévärdar och således kliva in i tältet för mat och dryck.

På plats på arenan kommer vi ha två food trucks: en som står vid Hammarbyklacken (vid änden av huvudläktaren, mot Tanto) och serverar hamburgare m.m samt Våffelbruket som står utanför Zinkentältet (mot huvudentrén till) och serverar fantastiska grejer – spana in det!

Nytt i souvenirväg: Vi har en mössa till salu med den Hammarbysköld vi också har på huvtröja och t-shirt. Glöm inte att köpa våra grönvita pläd om du fryser! Eller varför inte någon av våra termosar?

Ny mössa – 120 kr

Hammarby Bandy vill poängtera vikten av att hålla ett gott uppförande. AIK:are som vill titta på den vackra sporten bandy, exempelvis i sällskap med sin Hammarbyvän, är givetvis välkomna att göra det.

Till sist vill vi uppmärksamma vår bollkastning, vår souvenirförsäljning och vårt 50/50-lotteri. Delta i lotterierna och köp en souvenir till dig själv eller som julklapp till en vän!
I 50/50-lotteriet vinner du pengar, i bollkastningen vinner du antingen ett fint pris från Wijnjas grosshandel, ett souvenirpaket eller ett paket till Zinkentältet.

Vill du ladda för derbyt tipsar vi om att lyssna på ett nytt avsnitt av Holgers hörna – finns där poddar finns eller här.

Forza Bajen!

HÅLLTIDER:

17.00 – Stora entrén öppnar.
17.00 – Zinkentältet öppnar.
17.00 – Food trucks öppnar.
18.00 – Lilla entrén (Ringvägen, mot Södersjukhuset) öppnar.
18.15 – Kiosker öppnar.
19.00 – Matchstart.
19.45 – Halvtid / bollkastning.
20.35 ca – vinnare i bollotteri och 50/50 presenteras av speaker.
21.00 – Matchen slut.
21.30 – Sista beställningen i Zinkentältet.

BILJETTPRISER:
online: 170 kr vuxen / 120 kr student, pensionär / 70 kr ungdom
direktinsläpp: 180 kr vuxen / 120 kr student, pensionär / 60 kr ungdom

MATCHVÄRD:

Ramuddens vision är att alla har rätt till en säker arbetsplats. Dom tillhandahåller avstängningsmaterial när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar kunder i Arbete på Väg. Dom hjälper även till att säkra publika platser. Ramuddens syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den”.

Kommande evenemang:

Är du eller din supportergrupp intresserad av att ha ett souvenirbord på vår match mot Edsbyn eller vår match mot Villa Lidköping? Mejla till info@hammarbybandy.se. På de här matchdagarna är det möjligt att ha ett souvenirbord från två timmar innan match till en timme efter match.
Biljettpriset till HIF-Edsbyn är 100 kr.