Derby för damerna på Zinken i kväll!

I den tredje omgången av Victoria Cup (onsdag 2/3) gästar AIK:s damer Zinkensdamm. Matchstart 19.00.

Seriespelet avslutades i helgen som var och då åkte laget till Småland för att ställas mot Jönköping IF Bandy och Tranås BoIS. Damerna avslutade bra och fick med sig tre poäng av fyra möjliga. (4-4 mot Jönköping och 2-1-vinst mot Tranås). Säsongen slutade på en sjätte plats i tabellen.

I kväll väntar en höjdpunkt i Victoria Cup. Tältet slår upp portarna för mat och dryck klockan 17.30 och matchen mellan Hammarby och AIK har avslag klockan 19.00. Matchen kommer att bli en ganska ojämn kamp, med tanke på att AIK:s damer är ett av topplagen i elitserien med målsättningen att ta SM-guld. Hammarbys damlag å sin sida är ett ungt lag som dessutom spelar i en lägre serie.

För att ändå ge Hammarby en viss chans i matchen kommer laget få inleda matchen (enligt cupbestämmelserna) med att slå fem straffar. Sedan blir det högst sannolikt en match där Hammarby tvingas stå lågt och hoppas kunna hålla hemmamålet borta från påhälsning allt för många gånger. Med publikens stöd blir det lättare och roligare att försöka behålla den ledning laget förhoppningsvis kan få vid de inledande straffarna.

Ni med säsongskort får ta med en vän för fri entré, för övrig publik är det 50 kronor per person som gäller. Betalas med Swish vid huvudentrén.

Kom till Zinken och stötta damerna i kväll!