David Pizzoni missar kvällens match

Vår lagkapten fick utgå med en underkroppsskada i matchen mot Bollnäs i tisdags. Pizzoni missar kvällens match men vill samtidigt lämna alla möjligheter öppna för att vara med på lördag igen.

Hur är läget med kroppen?

Det är som det är, det är väl aldrig bra tajming att bli skadad men det känns ju riktigt tråkigt att missa matcher nu när det är så pass viktiga fajter. För det första så är det tråkigt att vara skadad, sen blir det även mentalt jobbigt att inte kunna vara med och bidra, det är det värsta i det hela. Men jag känner stor tillförlit till grabbarna, dom kommer göra bra ifrån sig ikväll, säger David.

Vad var det som hände och när hoppas du på att du kan vara tillbaka i spel?

En situation som tog lite olyckligt, bara. Det var inget illa menat från Bollnäs-spelaren. Det är ingen superallvarlig skada men tillräckligt allvarlig för att inte kunna spela. Jag utgår från att jag inte blir med ikväll, sen vill jag lämna alla möjligheter öppna för att vara med på lördagens match mot Sandviken.

Hur var det att se upphämtningen laget stod för i tisdags?

Det var fantastiskt, jag har varit med om liknande stunder, forcering mot Krukmakargatan i andra halvlek. Man vet att det går så man fick tillbaka lite gamla minnen. Fantastiskt att se grabbarna göra den upphämtningen och inte minst när det var i en sådan viktig match, avslutar David.

Torsdag: Hammarby-Tellus, 19.00. Zinkensdamms IP.

Lördag: Hammarby-Sandviken, 15.00. Zinkensdamms IP.

/Gustav Wall